Word partner

BID is het platform waarop je als bedrijf kunt laten zien hoe vooruitstrevend je bent op het gebied van Digitalisering & Industrialisatie. In een continu veranderende wereld waarbij technologische ontwikkeling de overhand neemt is het niet langer de vraag of de sector wil mee bewegen, het is een noodzaak! Tijdens BID staat kennisdeling en netwerken centraal, waarbij leading influencers de markt meenemen in vergezichten op technologisch vlak die de bouw gaan raken, maar waar het ook vooral gaat over wat er morgen al toepasbaar is. Ben jij of is jouw bedrijf influencer? Loop je graag voorop? Dan is BID het event dat je niet mag missen! 

 

Partnershipmogelijkheden

Zowel tijdens het BID event als op de website staat interactie centraal. Aanwezig zijn is een mooi begin, maar actief meebouwen aan deze community is onvoorwaardelijk om de bouwwereld vooruit te helpen. BID kent een rijk programma met inhoudelijke sprekers, content, discussies en oplossingen. Wil jij met jouw bedrijf bijdragen aan de community van BID? Graag! Onderstaand alvast een greep uit mogelijkheden. 

 

 1. Contentpartnerships

  • Interessante case? Host een of meerdere time slots waarin je een referentiecase presenteert
  • Heb je veel te vertellen? Adopteer een volledig theater en stel een eigen programma samen
  • Baanbrekend onderwerp? Zit ronde tafeldiscussies voor waarbij je in een kleiner gezelschap op 1 bepaald thema de diepte in gaat
  • Heel het jaar iets interessants te vertellen? Plaats content op het BID online platform
 2. Future Lab met diverse startups

  Werk jij voor een start-up? Startende ondernemingen krijgen de kans zich te presenteren in het Future Lab. Startups en scale-ups geven een kijkje in de nabije toekomst. Het BID Future Lab brengt bezoekers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en industrialisatie. Denk bijvoorbeeld aan de toepassingsmogelijkheden van big data bij ontwikkelingen in de bouw.
 3. Expofloor met toonaangevende partijen

  Laten zien wat je in huis hebt? Laat dan jouw oplossingen zien op de expofloor. Creëer een beleving voor bezoekers door jouw baanbrekende innovatie te preseteren. Of richt een netwerklounge in om met bezoekers te praten over jouw ideeën en te discussiëren over de toekomst van de bouw en industrie. Er zijn mogelijkheden genoeg, want je kunt gebruik maken van een standbouwoplossing op maat.  
 4. Sponsorship

  Maximale zichtbaarheid verzekeren? Maak gebruik van een van de sponsorpakketten. Dit betekent een sponsorship op het hoofdevent BID of een van de thema's, een interview met de hoofdmediaparter, opname van (dynamische) content in de bezoekerscampagne, participatie in het VIP-genodigden programma en nog veel meer. 

 

Waarom meedoen?

 1. Het is de uitgelezen manier om je succesverhalen te delen en te laten zien dat jij koploper bent in de branche 

 2. Verbreed je netwerk en vind partijen om partnerships mee aan te gaan 

 3. Breng jouw succesverhalen en innovaties onder de aandacht bij potentiële opdrachtgevers, architecten, ingenieurs en vastgoedprofessionals

 

Download de brochure

Koffie drinken?

Is jouw bedrijf leading influencer en loop jij voorop? Kom je daarnaast graag in contact met opdrachtgevers, architecten en vooruitstrevende bouwers? We verkennen graag de mogelijkheden om een partnership aan te gaan.Bel 030-295 2999
Mail tom.van.der.zwaag@jaarbeurs.nl

tom_van_de_zwaag.png

Tom
van der Zwaag

Kennispartners

Contentpartners